• Vi Älskar Pärlor!
  • Frakt 29kr!
  • Snabba Leveranser!
  • Allt Nickelsäkert!

Välkommen till Hilmas Pyssel. Vi Älskar Pärlor.

Vi har gott om kända varumärken som tex Beadsmith ArtisticWire Preciosa Swarovski Fireline Miyuki Superduo Les Perles Par Puca med mera.
29kr frakt och över 500kr så är det fraktfritt. Vi har både billiga pärlor och mer exklusiva.

Pyssel & Smyckestillverkning

Vi har smyckesdelarna som du behöver till ditt pyssel och smyckestillverkning. Allt från pärlor till kedjor finns i lager för snabba leveranser. Här finns pärlorna och smyckesdelarna du behöver. 
Hilmas Pyssel säljer smyckesdelarna och pärlorna online som du behöver till din smyckestillverkning och pysslande. Allt från billiga snygga pärlor till smyckestillbehör, billiga smyckesdelar och smyckesdetaljer. Nu även bokstavspärlor.

Vi älskar pärlor <3

Vi söker jorden runt efter fina smyckesdelar, pyssel och pärlor som vi gillar och som vi hoppas att du behöver till din smyckestillverkning. Vi fyller på lagret hela tiden och är det något du saknar så hör av dig till oss på info@hilmaspyssel.se 
Frakten är aldrig mer än 19kr oavsett hur mycket du handlar för och köper du för över 500kr så är det fraktfritt. Varorna kan även hämtas i våran lagerbutik i Sommen, Tranås. 

pyssel

För din säkerhet så är HilmasPyssel.se krypterad och använder https. Detta gör att all information som skickas är krypterad, vilket menas med att man har gjort informationen svårläslig för alla som inte ska kunna läsa den. Därmed minskar också risken markant för att någon avlyssnar trafiken på vägen. Https gör det också möjligt att säkerställa att man verkligen är ansluten till den webbplats man vill besöka, vilket minskar risken för phishingattacker. Vi rekommenderar att man enbart handlar på butiker på nätet som är krypterade så att inte privata uppgifter kommer i felaktiga händer.

säker ehandel

Hilmas Pyssel sammarbetar med många leverantörer för att få tag på pärlor och smyckesdelar av den bästa kvalitén. Om det är något som du behöver så kan vi säkert ta hem det. Nedan är några av de märken vi säljer.

varumärken

par puca pärlor

Nya pärlor och smyckesdelar

Välkommen till Hilmas Pyssel. Vi älskar pärlor.

Följ oss på Instagram : HilmasPyssel